Om tripmonster.no

Vi har en visjon om å skape en tydelig og rask prosess for kundene våre. Å bestille flybilletter skal være enkelt! Flybillettene blir billige ved hjelp av automatisk håndtering av bestillingene, du når oss først og fremst via e-post.

Tripmonster er et varemerke under Flygstolen Nordic AB, et av Sveriges største nettreisebyråer. Moderselskapet Flygstolen Nordic AB omsatte 2014 1,8 milliarder SEK. I 2010 ble Flygstolen et gaselleselskap og administrerende direktør og grunnlegger Linda Bjernstål ble kåret til årets kvinnelige stjerneskudd i 2009 av Entrepreneur of the Year. Tripmonster har ikke samme fokus som Flygstolen og satser på mer kostnadseffektiv og automatisert virksomhet. Kundeservice nås via e-post på kontortid og på telefon man-fre 11-16 .

Flygstolen Nordic AB/Tripmonster er medlem i Svenska Resebyråföreningen SRF. De tar kun inn medlemmer med sunn økonomi samt personale med solid erfaring og kunnskap.
Les mer om SRF her:
http://www.srf-org.se/

Vi har stilt statlig garanti hos Kammarkollegiet og beskytter den reisende når pakketurer blir innstilte eller må avbrytes. Om reisen ikke kan gjennomføres på grunn av konkurs hos flyselskapet, kan garantien brukes til å gi erstatning til den reisende. Erstatning søkes hos Resegarantinämnden.
Les mer om Kammarkollegiet her:
http://www.kammarkollegiet.se/

Informasjon om selskap:
Tripmonster/Flygstolen Nordic AB
Berga Allé 1
25452 Helsingborg
Sverige

Telefon
(+47) 23 960 600
man-fre 11-16

Spesielle åpningstider:
3/11: Stenger kl. 15.00
4/11: Stengt

Orgnr: 556656-2475